Τελευταία τεχνολογία κυλινδρικών σκουπών Dyson | επίσημη ιστοσελίδα

Ιδέες που κάνουν τις κυλινδρικές σκούπες Dyson να ξεχωρίζουν

Οι κυκλώνες Dyson παγιδεύουν περισσότερη βρωμιά και μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης από κάθε άλλον κυκλώνα

Είναι τόσο αποτελεσματικοί ώστε παγιδεύουν μικροσκοπικά σωματίδια γύρης, μούχλας, ακόμη και βακτήρια – τα σωματίδια αυτά φράσσουν τις σακούλες και τα φίλτρα στις συμβατικές σκούπες.

Μικρογραφία βίντεο κυκλώνων
Κυκλωνική τεχνολογία
transparent

Κατοχυρωμένη κυκλωνική τεχνολογία

Υπάρχουν κι άλλες σκούπες χωρίς σακούλα που λειτουργούν με κυκλώνες. Οι αναποτελεσματικοί κυκλώνες όμως αφήνουν τη σκόνη να περνάει στο φίλτρο, φράζουν τους πόρους του και προκαλούν απώλεια απορρόφησης κατά τη χρήση.

Οι κυκλώνες Dyson είναι οι αποτελεσματικότεροι όλων. Παράγουν φυγόκεντρες δυνάμεις έως και 313.000G, εκσφενδονίζοντας και διαχωρίζοντας τη σκόνη και τη βρωμιά από το ρεύμα αέρα. Ακόμα και σωματίδια μεγέθους 0,5 μικρομέτρων (microns) εκτινάσσονται κατευθείαν στον διαφανή κάδο.

Μικρογραφία βίντεο κυκλωνικής τεχνολογίας
Φιλτράρισμα

Ο εξερχόμενος αέρας είναι καθαρότερος από αυτόν που αναπνέετε.

Οι σκούπες Dyson έχουν τους κυκλώνες με την υψηλότερη γνωστή απόδοση και είναι αεροστεγούς κατασκευής. Ο αέρας που εξέρχεται της συσκευής είναι καθαρότερος από τον αέρα που αναπνέετε, γεγονός ιδανικό για τους αλλεργικούς.

Σπόρος μούχλας

Παγιδεύει τα αλλεργιογόνα

Οι άλλες σκούπες έχουν συχνά κυκλώνες χωρίς ικανοποιητική απόδοση, οπότε μικροσκοπικά σωματίδια όπως μούχλα και γύρη εναποτίθενται στο φίλτρο. Εάν η συσκευή δεν σφραγιστεί επαρκώς, τα συγκεκριμένα αλλεργιογόνα και άλλα μικροσκοπικά σωματίδια αποσπώνται και ξαναμπαίνουν στο σπίτι.

Οι σκούπες Dyson έχουν τους πιο αποτελεσματικούς κυκλώνες και αεροστεγή σχεδιασμό. Ό,τι εισέρχεται στη σκούπα κατευθύνεται στον διαφανή κάδο, δεν επιστρέφει στο σπίτι.

Εξάρτημα δαπέδου της Dyson

Τα εξαρτήματα δαπέδου έχουν μεγάλη απορροφητική ισχύ αλλά και εύκολη ώθηση

Αντίθετα από τα άλλα εξαρτήματα, αυτά της Dyson καταργούν την ανάγκη επιλογής μεταξύ κάποιου εξαρτήματος με ισχυρή απορροφητικότητα και κάποιου άλλου με ευκολία ώθησης. Όλα μας τα εξαρτήματα σχεδιάστηκαν για να παρέχουν και τα δύο, ταυτόχρονα.

Κοντινό πλάνο κεφαλής σκουπίσματος υπό γωνία 45 μοιρών σε μαύρο φόντο

Συντονισμός για ευελιξία στην κίνηση και υψηλή απορροφητικότητα σε κάθε είδος δαπέδου

Όταν τα εξαρτήματα δαπέδου άλλων συσκευών ωθούνται εύκολα, σημαίνει ότι έχουν μειωμένη απορροφητική ισχύ, ώστε να μην "κολλάνε" στο πάτωμα.

Οι μηχανικοί μας συλλογίστηκαν πάνω στο σχεδιασμό των κεφαλών σκουπίσματος Dyson όπως και για τα υπόλοιπα μέρη της σκούπας. Όλα τα εξαρτήματα δαπέδου Dyson έχουν σχεδιαστεί για εύκολη ώθηση – αλλά χωρίς συμβιβασμούς στο θέμα της απορροφητικής ισχύος. Σχεδιάστηκαν συνδυάζοντας υψηλή απορροφητική ισχύ και απόδοση σκουπίσματος για κάθε επιφάνεια – σκληρά δάπεδα, χαλιά και χαλάκια.

Όλες οι κυλινδρικές σκούπες Dyson διαθέτουν:

 • Υγιεινό άδειασμα κάδου

  Υγιεινό άδειασμα κάδου

  Με ένα πάτημα του κουμπιού η σκόνη απομακρύνεται.

 • Επιπλέον εξαρτήματα

  Επιπλέον εξαρτήματα

  Όλες οι σκούπες Dyson παραδίδονται με εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Dyson για απαιτητικό σκούπισμα σε δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού.

 • Συλλογή φίλτρων και άλλων μερών της σκούπας.

  Χωρίς επιπλέον δαπάνες

  Οι σκούπες Dyson δεν έχουν σακούλα και διαθέτουν φίλτρα που πλένονται και διαρκούν δια βίου. Μηδενίζεται το επιπλέον κόστος.

 • Εγγύηση 5 ετών

  5 χρόνια εγγύηση

  Όλες οι όρθιες και κυλινδρικές σκούπες Dyson παραδίδονται με εγγύηση 5 ετών για ανταλλακτικά και κόστος εργασίας.

Σημεία πώλησης για σκούπες Dyson

Σημεία πώλησης για σκούπες Dyson

Αναζητήστε τη σκούπα Dyson που ταιριάζει στο σπίτι σας

Σημεία πώλησης για σκούπες
;