Τελευταία τεχνολογία όρθιων σκουπών Dyson | επίσημη ιστοσελίδα

Ιδέες που κάνουν τις σκούπες Dyson να ξεχωρίζουν

Οι κυκλώνες Dyson παγιδεύουν περισσότερη βρωμιά και μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης από κάθε άλλον κυκλώνα

Είναι τόσο αποτελεσματικοί ώστε παγιδεύουν μικροσκοπικά σωματίδια γύρης, μούχλας, ακόμη και βακτήρια – τα σωματίδια αυτά φράσσουν τις σακούλες και τα φίλτρα στις συμβατικές σκούπες.

Μικρογραφία βίντεο κυκλώνα
Κυκλωνική τεχνολογία

Κατοχυρωμένη κυκλωνική τεχνολογία

Υπάρχουν κι άλλες σκούπες χωρίς σακούλα που λειτουργούν με κυκλώνες. Οι αναποτελεσματικοί κυκλώνες όμως αφήνουν τη σκόνη να περνάει στο φίλτρο, φράζουν τους πόρους του και προκαλούν απώλεια απορρόφησης κατά τη χρήση.

Οι κυκλώνες Dyson είναι οι αποτελεσματικότεροι όλων. Παράγουν φυγόκεντρες δυνάμεις έως και 313.000G, εκσφενδονίζοντας και διαχωρίζοντας τη σκόνη και τη βρωμιά από το ρεύμα αέρα. Ακόμα και σωματίδια μεγέθους 0,5 μικρομέτρων (microns) εκτινάσσονται κατευθείαν στον διαφανή κάδο.

Μικρογραφία βίντεο κυκλωνικής τεχνολογίας
Σωλήνας άμεσου καθαρισμού σε ψηλά σημεία

Αμεση απελευθέρωση του σωλήνα- χωρίς να υπάρχουν κομμάτια για συναρμολόγηση

Ο σωλήνας μας απελευθερώνετε με μια απλή κίνηση, κάνοντας πιο εύκολο να καθαριστούν ψηλά σημεία

Μικρογραφία βίντεο με εύκαμπτο και με σταθερό σωλήνα
Kεφαλή σκουπίσματος όρθιας σκούπας

Το πέλμα κεφαλής προσαρμόζετε μόνο του αναλόγως χρήσης για χαλία και σκληρό πάτωμα.

Δεν υπάρχει ανάγκη για πάτημα κουμπιών για προσαρμογής της κεφαλής -πέλμα , προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε είδους πάτωμα- σφραγίζοντας την αναρρόφηση.

Αυτορυθμιζόμενη κεφαλή σκουπίσματος
Τεχνολογία κεφαλής σκουπίσματος όρθιας σκούπας
transparent

Περιέχει ενεργή πλάκα βάσης

Η κεφαλή πέλματος στις περισσότερες upright σκούπες χρειάζεται να προσαρμοστεί δια χειρός για κάθε διαφορετικό είδους πάτωμα. Αν αυτο δεν γίνει τότε δημιουργείτε ενα κένο στην επαφη της σκούπας με το πάτωμα με αποτέλεσμα την απώλειας στην απορρόφηση.

Τα τελευταία μοντέλα Dyson upright έχουν μια ενεργή πλάκα βάσης που προσαρμόζετε αυτόματα αναλόγως του πατώματος. Διατηρεί στενή επαφή με το πάτωμα καθόλη την διάρκεια καθαρισμού έτσι δεν υπάρχει καθόλου απώλεια στην απορρόφηση

Βούρτσα - εικόνα φόντου

Οι βούρτσες απομακρύνουν απαλά την ψιλή σκόνη από τα σκληρά πατώματα.

Εκτός από τις νάυλον τρίχες για τα χαλιά, οι βούρτσες μας έχουν μια σειρά αντιστατικών ανθρακονημάτων που απομακρύνουν όση ψιλή σκόνη "κολλάει" στα σκληρά δάπεδα.

Βούρτσα
Ανθρακονήματα της όρθιας σκούπας Dyson

Ανθρακονήματα

Στις περισσότερες σκούπες, οι βούρτσες περιλαμβάνουν μόνο νάυλον τρίχες. Ενώ οι τρίχες αυτές αφαιρούν τη βρωμιά από τα χαλιά, δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικές στα σκληρά δάπεδα, διότι δεν συλλέγουν την ψιλή σκόνη.
Οι βούρτσες των φορητών συσκευών της Dyson είναι διαφορετικές. Διαθέτουν μια σειρά από αντιστατικά ανθρακονήματα ταυτόχρονα με τις ναύλον τρίχες. Οι ίνες από άνθρακα εμποδίζουν τη δημιουργία στατικού φορτίου που συγκρατεί την ψιλή σκόνη ""κολλημένη"" στο πάτωμα και έτσι η σκούπα μπορεί να την απορροφήσει.


Καλύτερο φιλτράρισμα με τον κυκλώνα Dyson

Αποβάλλει καθαρότερο αέρα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη

Οι upright και cylinder σειρά Dyson είναι εγκεκριμένες για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Έχουν την υψηλότερη απόδοση κυκλώνων και έχουν κατασκευαστεί για να είναι αεροστεγές

Σπόρια μούχλας

Παγιδεύει τα αλλεργιογόνα

Οι άλλες σκούπες έχουν συχνά κυκλώνες χωρίς ικανοποιητική απόδοση, οπότε μικροσκοπικά σωματίδια όπως μούχλα και γύρη εναποτίθενται στο φίλτρο. Εάν η συσκευή δεν σφραγιστεί επαρκώς, τα συγκεκριμένα αλλεργιογόνα και άλλα μικροσκοπικά σωματίδια αποσπώνται και ξαναμπαίνουν στο σπίτι.

Οι σκούπες Dyson έχουν τους πιο αποτελεσματικούς κυκλώνες και αεροστεγή σχεδιασμό. Ό,τι εισέρχεται στη σκούπα κατευθύνεται στον διαφανή κάδο, δεν επιστρέφει στο σπίτι.

Όρθια σκούπα που κινείται πάνω σε μια μπάλα

Σε σχήμα μπάλας -γυρίζει ομαλά επί τόπου

Δεν υπάρχουν τροχοί, οπότε δεν υπάρχουν οι αδέξιες κινήσεις «μπρος-πίσω» για τους ελιγμούς που απαιτούνται. Αντ 'αυτού, οι σκούπες μας μπορούν να κατευθύνονται σε δύσκολα σημεία και γύρω από τα έπιπλα με μια απλή κίνηση του καρπού,

Μικρογραφία βίντεο της μπάλας Dyson

Τεχνολογία Ball ™ - μια δυναμική στροφή κύκλου

Οι σταθεροί τροχοί δεν έχουν σχεδιαστεί για να γυρίζουν γωνίες. Αλλά μια σφαίρα μπορεί να μετατραπεί επί τόπου. Καθώς ο άξονας της μπάλας γέρνει, ο κύκλος στροφής του στενεύει επιτρέποντας τον πλήρη και ακριβή έλεγχο του συντονισμού της σκούπας.

Οι βασικές συνιστώσες της σκούπας έχουν κατασκευαστεί για να χωρέσουν μέσα στην ίδια τη σφαίρα Αυτό δίνει στο μηχάνημα ένα βελτιωμένο προφίλ, επιτρέποντας την πρόσβαση σε στενούς χώρους και μειώνοντας το κέντρο βάρους του για να γίνει ελαφρύτερο στο χέρι.

Όλες οι όρθιες σκούπες Dyson διαθέτουν:

 • not required

  Υγιεινό άδειασμα κάδου

  Με ένα πάτημα του κουμπιού η σκόνη απομακρύνεται.

 • Δύο επιπλέον εξαρτήματα με τα άκρα τους στραμμένα προς τα πάνω

  Επιπλέον εξαρτήματα

  Όλες οι σκούπες Dyson παραδίδονται με εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Dyson για απαιτητικό σκούπισμα σε δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού.

 • Συλλογή φίλτρων και άλλων μερών της σκούπας.

  Χωρίς επιπλέον δαπάνες

  Οι όρθιες σκούπες Dyson δεν έχουν σακούλα και διαθέτουν φίλτρα που πλένονται και διαρκούν δια βίου. Μηδενίζεται το επιπλέον κόστος.

 • Εγγύηση 5 ετών

  5 χρόνια εγγύηση

  Όλες οι όρθιες και κυλινδρικές σκούπες Dyson παραδίδονται με εγγύηση 5 ετών για ανταλλακτικά και κόστος εργασίας.

Σημεία πώλησης για σκούπες Dyson

Σημεία πώλησης για σκούπες Dyson

Αναζητήστε τη σκούπα Dyson που ταιριάζει στο σπίτι σας

Σημεία πώλησης για σκούπες
;